Terug

VVV bon omzetten naar Mediamarkt

VVV bon omzetten naar Mediamarkt

Je hebt een VVV bon gekregen, en hoewel het een mooi cadeau is, had je liever nieuwe gadgets bij MediaMarkt willen kopen. Maar kun je die VVV bon eigenlijk wel bij Mediamarkt inleveren? Hier beantwoorden we al jouw vragen over het gebruik van de VVV bon bij MediaMarkt.

Kan je een VVV bon inleveren bij MediaMarkt?

Je wilt graag je VVV bon besteden bij MediaMarkt, maar helaas is dat niet mogelijk. MediaMarkt accepteert geen VVV cadeaukaarten als betaalmiddel, niet in hun winkels en niet online.

Als je toch van plan was om de bon te gebruiken voor elektronica, kun je overwegen om je VVV Cadeaukaart te besteden bij andere winkels zoals Coolblue of Bol.com, waar je ook terecht kunt voor elektronische producten. Lees hier waar je jouw VVV bon kunt inleveren.

Kan ik de VVV bon omzetten naar een MediaMarkt bon?

Helaas is het niet mogelijk om je VVV bon om te zetten naar een MediaMarkt cadeaukaart. Dit betekent dat je jouw VVV bon niet direct kunt gebruiken voor aankopen bij MediaMarkt. Gelukkig kun je je VVV bon bij veel andere (online) winkels besteden. Ontdek via de officiële VVV website waar je jouw bon wél kunt inwisselen.

Winkelen met cadeaukaart bij MediaMarkt

MediaMarkt is de grootste elektronica retailer van Nederland, met een breed assortiment van laptops tot huishoudelijke apparaten. Hoewel je geen VVV bon kunt gebruiken, biedt de MediaMarkt Cadeaukaart een perfecte oplossing.

Met deze kaart kun je wel terecht bij MediaMarkt, zowel in de winkels als online.

Betalen met VVV bon bij MediaMarkt online

Ook online is het niet mogelijk om met een VVV bon te betalen bij MediaMarkt. Wil je toch online shoppen bij deze elektronicawinkel, dan is de MediaMarkt Cadeaukaart de juiste keuze. Deze kaart is eenvoudig te verkrijgen en geeft je toegang tot het volledige assortiment van de Mediamarkt

VVV bon of MediaMarkt Cadeaukaart kopen?

Als je op zoek bent naar een veelzijdig cadeau, is de VVV bon een uitstekende keuze. Deze bon is in veel winkels te gebruiken, waaronder HEMA en IKEA. Maar als je zeker weet dat de ontvanger graag bij MediaMarkt shopt, is het verstandiger om direct voor de MediaMarkt Cadeaukaart te kiezen.

Waarom cadeaukaarten.nl?

Bij cadeaukaarten.nl vind je altijd de juiste cadeaukaart, of het nu voor een verjaardag, bruiloft of zakelijk geschenk is. Je kunt het saldo van de kaart zelf kiezen, en je hebt de optie om de kaart feestelijk te laten verpakken en met een persoonlijke boodschap te versturen.

Bestel je voor 17:00 uur? Dan verzenden wij de cadeaukaart vandaag nog. Voor de late-to-the-party gevers, hebben we ook de mogelijkheid voor een digitale cadeaukaart die je direct in je mailbox ontvangt.