Terug

De top 10 leukste cadeaubonnen

De top 10 leukste cadeaubonnen

10 leuke cadeaubonnen die je aan iedereen kan geven

Komen ze:

#1 De keuze cadeaukaart

Met stipt op één staat onze ‘Nationale keuze cadeaukaart’. Met deze speciale cadeaukaart geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in één! De ontvanger kan hem zelf omzetten in een cadeaukaart naar keuze. Handig, want zo geef je altijd:

  • iets waar de ontvanger wat aan heeft;
  • een passend cadeau;
  • de ontvanger een keuze.

Het is niet voor niets de beste cadeaukaart. Ontdek het zelf en maak jouw ontvanger super blij!

#2 VVV cadeaukaart

Bekend en breed geaccepteerd, de VVV cadeaukaart is perfect voor een dagje shoppen of een avondje uit. Je kunt er namelijk allerlei toffe dingen mee doen en kopen. Door de diversiteit, is deze cadeaukaart altijd een hit en verdient daarom zeker een plekje in de top 10 leuke cadeaubonnen.

#3 Bol.com cadeaukaart

De volgende is het rijtje leukste cadeaubonnen is die van de bekende giga-webwinkel, bol.com. Met de bol.com cadeaukaart kiest de ontvanger uit de miljoenen producten binnen het assortiment van bol.com, waar ze altijd wat leuks zullen vinden.

#4 Fashioncheque

Nummer vier op de lijst is een cadeaukaart die nooit uit de mode gaat: de fashioncheque. Met deze modebon shopt de ontvanger bij meer dan 10.000 winkels zijn of haar kledingkast helemaal vol.

#5 Diner cadeaukaart

Naast fysieke cadeaus, kun je een ontvanger ook een ervaring cadeau doen met een cadeaukaart. De Diner Cadeau is daar het perfecte voorbeeld van. Al jaren is het een van de grote winnaars van de Giftcard van het Jaar verkiezing en daarmee absoluut een van onze meest geliefde en leuke cadeaukaarten.

#6 Hotelgiftcard

Datzelfde geldt voor de Hotelgiftcard. Met deze cadeaukaart geef je een droomovernachting naar keuze cadeau. De ontvanger kiest zelf een bestemming en een hotel uit de meer dan 600.000 verschillende accommodaties wereldwijd.

#7 De Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon heeft niet voor niets de bijnaam ‘het leukste cadeau in het donker’. Deze cadeaukaart is toegankelijk, geschikt voor jong en oud en wordt als een raket gegeven. Een herinnering aan een spannende, ontroerende of juist grappige film in een bioscoop of filmtheater blijft voor altijd bestaan.

#8 De Nationale Tuinbon

Iedereen met een tuin kent het wel; je bent nooit klaar. Daarom is de Nationale Tuinbon eigenlijk altijd welkom bij tuin- of balkoneigenaren. Hij kan ingewisseld worden bij meer dan 125 zelfstandige tuincentra en deelnemende vestigingen van o.a. Intratuin en Life & Garden. Een leuke cadeaubon voor in dit toplijstje.

#9 Douglas cadeaukaart

Het is geen verrassing dat de Douglas cadeaukaart een plek in deze top 10 leuke cadeaubonnen heeft veroverd. Deze cadeaukaart is bij iedereen geliefd omdat hij zowel in de winkels als online in de webshop gebruikt kan worden voor alle Douglas producten. Een perfecte keuze om iemand te verwennen.

#10 Huis & Tuin cadeaukaart

Ideaal voor huis- en tuinverbeteringen, en iedereen die dol is op inrichten, klussen en/of tuinieren. De Huis & Tuin cadeaukaart kan de ontvanger gebruiken bij diverse grote retailers. Leuk om te geven bij een verhuizing, maar ook bij iedere andere gelegenheid komt deze cadeaukaart handig om de hoek kijken.

Wat is de beste cadeaubon?

De beste cadeaubon is natuurlijk afhankelijk van de ontvanger. Elke van deze top 10 cadeaubonnen biedt iets unieks, van flexibiliteit en vrijheid in keuze met de Keuze Cadeaukaart tot specifieke winkel- of ervaringsgerichte opties zoals de Fashioncheque en de Hotel Cadeaukaart.

Kies de bon die het beste past bij de interesses van de gelukkige ontvanger.

Lees onze blogs

Laat je inspireren door onze nieuwste blogs. Ontdek de leukste cadeau-ideeën, de nieuwste trends en handige tips om het meeste uit je cadeaukaart te halen. Begin met lezen en geef met nog meer plezier!